viernes, 28 de febrero de 2014

Volta Port de la Bonaigua-Estany Pudo-Colhada de Montanhon. 15-02-14


15-02-14. Port de la Bonaigua.
Del pàrking de l´ estació situat al mateix port de la Bonaigua, arranquem en Panxi, en Rubio, l’Erica i jo mateix. Com la previsió meteorològica no es gens bona, anem amb calma, ja que ben be no sabem que podrem fer.
Ens preparem i sortim remuntant la pista. Estem indecisos entre anar cap al Tuc de la Cigalera, o anar fent...  com sembla que a la carena bufa el vent, decidim seguir les pistes d’esquí cap a munt....
Xino xano  anem pujant metres i ens dirigim cap al collet que hi ha entre el Tuc de la Llança i el Tuc del Muntanyo d´Arreu.
A dalt del coll, decidim treure pells i baixar cap l Estany Pudo. La neu no esta massa bona, ja que esta força encostrada. El panxi intueix una baixada per neu pols i s´hi llença, l Erica no se ho pensa i va darrera d´ell, i el Xavi i jo per no ser menys també hi anem.
Baixem fins al llac, i posem de nou pells i remuntem cap a la Colhada de Montanhon.
Anem fent xino xano, el Panxi s ens avança i entre una forta ventada fa cim, naltres arribem a la Colhada i no tenim massa ànim de fer cim, així que trèiem pells i decidim baixar a buscar la pista, un cop dins la pista tot baixada fins els cotxes.
Arribem als cotxes fem un mos, i li tirem cap Salardú on hem quedat amb la resta de la colla del C.E. Madteam.













No hay comentarios: